Zeszyty Naukowe 2013 - Jaworski, Edward. Redaktor naczelny (Wojewódzka i Miejska Biblioteka Publiczna im. Zbigniewa Herberta w Gorzowie Wielkopolskim)
Materiały z sesji naukowych organizowanych przez Wojewódzką i Miejską Bibliotekę Publiczną im. Zbigniewa Herberta w Gorzowie Wielkopolskim