Zeszyty Naukowe. Nowa Marchia - Prowincja Zapomniana - Wspólne Korzenie - Jaworski, Edward. Redaktor naczelny (Die Neumark - Eine Vergessene Provinz - die Gemeinsamen Wurzeln)
Materiały z sesji naukowych organizowanych przez Wojewódzką i Miejską Bibliotekę Publiczną im. Zbigniewa Herberta w Gorzowie Wielkopolskim
Keywords: historia; Nowa Marchia; Gorzów Wielkopolski (woj. lubuskie); województwo lubuskie; czasopisma naukowe; czasopisma regionalne